Bed&Breakfast Drage***

Dobrodošli v B&B Drage, družinskem nastanitvenem objektu, kjer boste “iz prve roke”, s strani gostiteljev z več kot 40-letno tradicijo v turizmu, pridobili izkušnjo bivanja v sproščujočem, domačem vzdušju z možnostjo  spoznavanja lokalnih običajev.

Naša ponudba namestitev

B&B Drage ponuja namestitev v udobno opremljenih in klimatiziranih sobah ter studio apartmajih za dve ali tri osebe

Vse nastanitvene enote imajo svoj tuš/WC, opremljene so s posteljnino, brisačami in osnovnimi higienskimi pripomočki, kuhinja v studio apartmaju pa je opremljena s kuhinjskimi pripomočki. Posteljnina se menja enkrat tedensko ali na zahtevo.

4 sobe in 2 studio apartmaja imajo teraso s sedežno garnituro in stojalom za sušenje perila, druge sobe pa lahko uporabljajo skupno teraso in sušilec za perilo v pritličju.

Poleg nastanitve nudimo tudi hrano z bogatim kontinentalnim zajtrkom.

Na voljo so brezplačni WIFI, hladilnik/zamrzovalnik in zasebno parkirišče v senci pergole z vinsko trto.

Možna je uporaba skupne čajne kuhinje v prvem nadstropju (opremljene s kuhinjskimi pripomočki, ki jih je treba po uporabi oprati), žara na vrtu pa tudi uporaba sedežne garniture na veliki pokriti terasi na dvorišču, da se izognete poletni vročini.

Na voljo na zahtevo: bivanje hišnih ljubljenčkov, kolesa, uporaba pralnega stroja in likalnika.

Kajenje v sobah ni dovoljeno.

Kreditnih kartic ne sprejemamo.

Govorimo jezike: angleško, nemško, italijansko, francosko, češko.

Lokacija

B&B Drage se nahaja v istoimenskem majhnem dalmatinskem mestu Drage, v neposredni bližini mesta Pakoštane, med morjem in Vranskim jezerom, v osrednjem delu hrvaškega Jadrana, na polovici poti med zgodovinskima mestoma Zadar in Šibenik. V bližini se nahajajo štirje nacionalni parki (Kornati, Krka, Plitviška jezera in Paklenica), dva naravna parka (Vransko jezero in Telašćica) ter zabaviščni park Fun Park Biograd. Idealni kraji za enodnevni izlet.

Najpomembnejša naravna značilnost Drag je izrazita razgibanost obale s številnimi zalivi s prodnatimi in skalnatimi plažami, primernimi za uživanje na soncu in v morju ali za navtični turizem in športni ribolov.

B&B Drage je od morja oddaljen približno 300 m, od jezera 800 m, od najbližje trgovine in bankomata pa 150 m.

Kako do nas:

  • z avtomobilom – avtocesta A1, izhod Benkovac, 15 km -> Pakoštane – Drage, 2 km (v smeri Šibenika),
  • z avtobusom – Avtobusna postaja Zadar, 35 km,
  • z letalom – Letališče Zadar / Zemunik-> 30 km; Splitsko letališče-> 100 km,
  • z ladjo / trajektom – pristanišče Zadar 35km, pristanišče Split 115 km.

 

GPS koordinate*:

43°53’18.4″N 15°32’26.5″E

43.888430, 15.540700

* vstop na dvorišče hiše je mogoč z dveh strani, tako da zavijete iz jadranske magistrale iz smeri Josipa Jovića 1 in iz smeri Pakoštanske 1.

Galerija

 

Kontakt obrazec

Top